Scholing

Onze

Scholing

Wij verzorgen doorlopend praktijkgerichte trainingen en cursussen voor verschillende functieniveaus. De trainingen zijn gericht op veel voorkomende handelingen en werkzaamheden. Ook onderdelen zoals effectief feedback geven en rapporteren komen aan bod in verscheidene trainingen. We werken nauw samen met een scholingsinstituut die voor ons op maat gemaakte trainingen kan verzorgen.

De praktijkgerichte trainingen en cursussen zijn veelal opgesplitst in 3 onderdelen.

Voorbereiding
Voor aanvang van de training dien je e-learning modules af te ronden. In het gemak van je eigen huis kun je dit dus doorlopen.  De e-learning modules sluiten aan op de Vilans-protocollen. De e-learning wordt afgesloten met een theoretisch examen.

Praktijk
Zodra je de e-learning modules hebt doorlopen en het theoretisch examen hebt afgesloten met een voldoende mag je deelnemen aan de praktijkdag. Tijdens dit onderdeel wordt de theorie nogmaals kort doorlopen en krijg je de tijd en mogelijkheid om verschillende handelingen te oefenen.

Examinering dag
Tot slot wordt je tijdens de examinering dag getoetst op de praktijk onderdelen. Heb je alles met een voldoende doorlopen? Dan ben je bekwaam om de handelingen die je geleerd hebt te verrichten.

Een greep uit de trainingen en cursussen
– ADL en transfer
– Medicatiemodule
– Agressie en weerbaarheidstraining
– BHV
– Verpleegtechnische handelingen