Begeleider gehandicaptenzorg Zwammerdam

Zwammerdam Parttime en Fulltime Begeleider Hbo, Mbo

Vacature

Begeleider gehandicaptenzorg Zwammerdam

Wil jij graag werken als Begeleider gehandicaptenzorg in Zwammerdam? Als Begeleider ben je je bewust van de sociale en emotionele behoeften van de cliënt en kunt hier op inspelen. Je kunt ook goed reflecteren op je eigen werk en dat van je collega’s. Daarnaast is het van belang dat je sterk in je schoenen staat en je goed kunt observeren.

Over de functie

Je gaat werken met cliënten binnen de gehandicaptenzorg met een ernstig meervoudige beperking (EMB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). In je functie als Begeleider, stimuleer en motiveer je cliënten en onderhoud je contact met hun familie. De zorg- en begeleidingsvragen verschillen sterk, waardoor het een afwisselende en uitdagende werkplek is. Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de cliënt een plezierig leven heeft en zichzelf ontwikkelt. Je komt te werken op woningen, afdelingen, bij de dagbesteding of bij een behandelcentrum.

Waar ga je werken

Onze opdrachtgever is een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en is gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Je gaat werken met cliënten met een ernstig meervoudige beperking (EMB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Deze organisatie heeft als missie dat de cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Zij geloven dat er altijd meer mogelijk is, ook al is het nog zo’n kleine stap.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar flexers in loondienst. Ben jij een zzp’er? Meld je aan en dan gaan wij op zoek naar passende opdrachten.

Werken bij Adhoc Zorgt brengt je veel vrijheid en flexibiliteit. Wij hebben veel ad hoc aanvragen, waardoor je flexibel kunt werken. Echter is het ook mogelijk voor een langere tijd ingepland te worden op een opdracht. Jij geeft jouw wensen aan, wij maken de juiste match.

Ben je enthousiast over de functie Begeleider gehandicaptenzorg in Zwammerdam? Solliciteer dan direct! Voor vragen kun je contact opnemen via 085-9026900.

Wat vragen we:

  • ADL kunnen uitvoeren is vereist
  • Diploma mbo niveau 4 Begeleider of zorg gerelateerde opleiding
  • Eigen vervoer is een pré
  • Kunnen werken met tilliften is een pré

Wat bieden we:

  • Uurloon vanaf €14,28
  • Regie over je eigenwerkweek
  • ORT, vakantiegeld en reiskostenvergoeding

Past deze baan bij jou?

Solliciteer direct

Sollicitatieprocedure

Online inschrijven

Online inschrijven

Telefonische intake

Telefonische intake

Gesprek op locatie/via Teams

Gesprek op locatie/via Teams

Contract ondertekenen

Contract ondertekenen