Adhoc Zorgt Academy

Adhoc Zorgt Academy

Voor opdrachtgevers

Bij Adhoc Zorgt vinden we het belangrijk dat ons personeel gediplomeerd en kundig is. Juist ten tijde van schaarste in kwalitatief goed personeel binnen zorg & welzijn en onderwijs, bieden wij onze opdrachtgevers bevoegd en bekwaam personeel. Middels onze Adhoc Zorgt Academy kunnen onze professionals erkende cursussen en trainingen volgen. Daarnaast maken we ook op maat gemaakte cursussen; op aanvraag vanuit opdrachtgevers ontwikkelen we met gediplomeerde docenten custom made trainingen.

Onze trainingen

Wij verzorgen doorlopend trainingen. De Adhoc Zorgt trainingen en cursussen zijn gericht op veel voorkomende handelingen en werkzaamheden. We werken hierin samen met gerenommeerde scholingsinstituten. Bovendien bieden we op maat gemaakte trainingen. Zo kunnen wij scholing bieden die gericht is op de behoefte van uw organisatie.

Een greep uit onze trainingen in de zorg:

  • ADL & tiltechnieken
  • Medicatie cursus
  • Agressie- & weerbaarheidstraining
  • BHV
  • Verpleegtechnische handelingen

De trainingen in de zorg zijn opgesplitst in 5 fases:

1. Voorzorg

Alvorens onze professionals de daadwerkelijke training starten, zorgen we voor een degelijke screening van deze deelnemers. We beoordelen hier onder andere intrinsieke motivatie en hun doelen. In deze voorzorgfase verzorgen we ook een bijeenkomst opdat alle details tot in de puntjes uitgelegd worden aan de deelnemers aan de Adhoc Zorgt Academy.

2. Voorbereiding

Voordat de praktijk start, maken onze professionals e-learning modules. Deze modules sluiten aan op de Vilans-protocollen. Aan het einde van de e-learnings maken de professionals een theoretisch examen. Wanneer zij deze met een voldoende hebben afgerond, zijn ze klaar voor de praktijk.

3. De praktijk

Nadat de professionals in theorie volledige inzage hebben gekregen in de inhoud, zullen zij meerdere dagdelen oefenen en de theorie toepassen in praktijk. Begeleid door gediplomeerde docenten zullen zij alle bijbehorende handelingen uitvoerig oefenen.

4. Examinering

De professionals zullen na de praktijkfase getoetst worden op de praktijkonderdelen. Wanneer zij een voldoende hebben, ontvangen ze het Adhoc Zorgt certificaat.

5. Nazorg

Ook na de training blijven we betrokken bij de ontwikkeling van de professionals. Per individu beoordelen we welke begeleiding nodig is. Want de ene professional is de andere niet. Indien nodig, oefent onze opleidingscoördinator Christa met de professionals in onze Skillslab. Dit is een rijk uitgeruste oefenruimte waar we samen met de professionals oefenen totdat zij bevoegd en bekwaam genoeg zijn om bij u aan de slag te gaan. Maar ook tijdens hun werkdagen bij onze opdrachtgever blijven we in nauw contact met hen staan. Daar waar nodig geeft onze opleidingscoördinator training on the job.

Adhoc Zorgt Academy biedt ook op maat gemaakte trainingen aan onze opdrachtgevers. Wanneer er in uw organisatie behoefte is tot specifieke kennis of handelingen,  gaan we graag met u rond de tafel om te verzorgen dat wij u deze trainingen via gerenommeerde scholing mogen bieden.

Wilt u meer weten over onze op maat gemaakte trainingen? Neem dan gerust contact met ons op via christa@adhoczorgt.nl of plan zelf een consultgesprek met onze opleidingscoördinator in.