Over Adhoc Zorgt

Over

Adhoc Zorgt

Adhoc Zorgt is dé detacheerder binnen de VVT, Gehandicaptenzorg en GGZ. Onze jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche maakt ons dé specialist op het gebied van personeelsplanning in de zorg en welzijn. Wij ontzorgen organisaties bij capaciteitsvraagstukken door zorg te dragen voor de werving, selectie en plaatsing van flexibele krachten. Onze zorgprofessionals verlichten organisaties bij uitval van vast personeel, verlof en piekmomenten.

Ad hoc stamt af van de Latijnse uitdrukking: ad hoc negotium. Dit betekent letterlijk tot die zaak oftewel speciaal voor deze gelegenheid gevormd. Adhoc Zorgt biedt oplossingen die speciaal gevormd  worden voor een probleem. Onze oplossingen zijn nooit algemeen en  worden dus op maat gemaakt en toegespitst op specifieke situaties.

Klanten zien ons als een betrouwbare, servicegerichte en goed meedenkende partner. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten.

Ad hoc stamt af van de Latijnse uitdrukking: ad hoc negotium. Dit betekent letterlijk tot die zaak oftewel speciaal voor deze gelegenheid gevormd. Wij bieden oplossingen die speciaal gevormd worden voor een probleem. Onze oplossingen zijn nooit algemeen en worden dus op maat gemaakt en toegespitst op specifieke situaties.

Missie 

Onze missie is de klant op het gebied van personeelsplanning ontzorgen, door divers talent te ontwikkelen en begeleiden naar werkgeluk.

Visie

Adhoc Zorgt streeft naar een verlaging van de druk op de zorg door multidisciplinair samen te werken, waarbij de diversiteit, ontwikkeling en werkgeluk van de zorgprofessional centraal staat en de goede zorg voor de cliënt gewaarborgd blijft.

Kernwaarden

Onze kernwaarden ook wel onze ‘core values’ beschrijven het professionele gedrag die we van onze medewerkers verwachten. De core values leggen de basis voor de selectie, ontwikkeling en beoordeling van onze medewerkers en zijn met behulp van de inbreng van onze medewerkers uit alle lagen in de organisatie tot stand gekomen. Het managementteam heeft de kernwaarden, ook wel onze ‘core values’ geselecteerd.

Deze waarden zijn als volgt:

Expertise
Onze medewerkers op het HQ komen uit het werkveld en zijn dus de expert op het gebied van zorg, welzijn en onderwijs. We overtreffen verwachtingen en zetten die ene extra stap.

Verbinden
Door nauw samen te werken staan we in verbinding. Successen vieren we samen en de uitdaging gaan we samen aan.

Continu verbeteren
Ontwikkeling staat centraal. Cursussen worden op maat gemaakt en toegespitst op de daadwerkelijke behoefte van de klant en de professional.

Durf
We zijn bereid om risico’s te nemen, snel te schakelen en om kansen te zien en deze te grijpen.

Continuïteit
We zorgen voor een ononderbroken samenhang, zodat er geen belangrijke informatie mist of onnodige vertraging is.