Werken bij Adhoc Zorgt

Vestigingsmanager Arnhem

Arnhem 32 uur Vestigingsmanager Hbo, Wo

Ben jij een meewerkende manager en zorg jij samen met jouw team dat Adhoc Zorgt blijft groeien? Houd jij van targets en weet je als geen ander hoe de wereld van de arbeidsbemiddeling in de zorg, het onderwijs of sociaaldomein werkt? Ben je daarnaast inspirerend, motiverend en authentiek? We zijn opzoek naar een commercieel gedreven people manager die gelooft in ‘leading by example’. Ben jij de manager die het goede voorbeeld kan geven en deel uitmaakt van het team? Lees dan verder.

Bekijk vacature

Online Marketeer

Arnhem 32 uur Online Marketeer Hbo, Mbo

Jij kunt goed inspelen op de snel veranderde wereld van de bemiddeling -en uitzendbranche, weet de juiste snaren te raken bij diverse doelgroepen en hebt affiniteit met de zorgsector of bent bereid hier meer over te leren. Wij zijn op zoek naar een Online Marketeer die ons werkgeversmerk nog krachtiger weet op te bouwen.  

Bekijk vacature

Communicatiemedewerker

Arnhem 32 uur communicatiemedewerker Hbo

Jij hebt passie voor het opzetten en uitwerken van communicatiemiddelen die een impact maken. Jij weet perfect Nederlands te schrijven en hebt ervaring met het schrijven van nieuwsbrieven, vacatures en whitepapers. Lees verder om meer te weten over deze afwisselende functie.

Bekijk vacature

Interim Sales Consultant – Locatie Rotterdam

Rotterdam 32-40 uur Sales Consultant Hbo, Wo

Houd jij van targets en weet je als geen ander hoe de wereld van de arbeidsbemiddeling in de zorg of het onderwijs werkt? Vind jij het als eenpitter fijn om je eigen business te draaien en om zo resultaatgericht mogelijk je vacatures binnen te halen en te vervullen? Lees dan verder, want misschien maak je wel je eerste match door jezelf voor te stellen als kandidaat op onze vacature Interim Sales Consultant Rotterdam.

Bekijk vacature

Associate Programme Planner Zorg

Arnhem 32-40 uur Planner Hbo, Wo

Plannen, bellen,  coachen van kandidaten, klachtafhandeling, kandidaten matchen met vacatures, evalueren met klanten…. Dit is slechts een kleine greep uit een dag van de Planner Zorg bij Adhoc Zorgt. Spreekt jou dit aan; kom dan op gesprek bij Adhoc Zorgt!

Bekijk vacature

Associate Programme Recruitment Consultant

Arnhem 32-40 uur Recruitment Consultant Hbo

Searchen, bellen, afspraken inplannen, sollicitaties houden, kandidaten matchen met vacatures, evalueren met klanten, coachen van sollicitanten…. Dit is slechts een kleine greep uit een dag van de Recruitment Consultant bij Adhoc Zorgt. Spreekt jou dit aan; kom dan op gesprek bij Adhoc Zorgt!

Bekijk vacature

Marketing stagiair

Arnhem 32-40 uur Marketing stagiair Hbo, Mbo

Ben jij op zoek naar een meeloopstage op het gebied van marketing, communicatie  & contentcreatie en wil je ervaring opdoen in een creatief en hecht team? Kom dan stage lopen bij Adhoc Zorgt, een dynamische organisatie binnen de uitzend- en arbeidsbemiddeling. In het marketing & communicatie team zal je samenwerken met 4 collega’s. Bij Adhoc Zorgt word je gezien als volwaardige collega en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Bekijk vacature

Frontoffice medewerker

Arnhem 36-40 uur Frontoffice medewerker Hbo, Mbo

Ben jij het nieuwe gezicht van Adhoc Zorgt en Resolution In Work? Als frontoffice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers, medewerkers en partners. Jij zorgt ervoor dat je iedereen van de juiste antwoorden voorziet,  hartelijk verwelkomt of gedag zegt en naar de juiste plek/persoon kunt doorverwijzen. Jij bent in staat om mee te veren met je gesprekpartner maar zo nodig ook je grenzen aan te geven. 

Bekijk vacature

Salaris en Financieel administrateur

Arnhem 32 uur Salaris en Financieel administrateur Hbo, Mbo

Jij zorgt ervoor dat honderden collega’s iedere maand op tijd het salaris ontvangen. Jij bent een kei in het nauwkeurig verwerken en controleren van mutaties. Secuur en integer zijn woorden die jou goed omschrijven. Daarnaast hou jij ervan om in contact te staan met internen en externen. 

Bekijk vacature

Recruitment Consultant

Arnhem 32 uur Recruitment Consultant Hbo, Wo

Heb jij affiniteit met de zorgsector en maak jij je sterk voor Adhoc Zorgt door het merk uit te dragen op een professionele en enthousiaste wijze? Schrik jij niet van targets en zet jij je in om deze te behalen? Reageer dan nu op de vacature!  In deze functie ga je op zoek naar kandidaten voor diverse banen in de zorgsector en koppel je medewerkers aan onze klanten.

Bekijk vacature

Planner Zorg

Arnhem 32-40 uur Planner Hbo

Als Planner bij Adhoc Zorgt ga je binnen en buiten onze pools op zoek naar kandidaten voor diverse banen in de zorgsector. Je koppelt onze medewerkers aan onze klanten. Je bent daarin het eerste aanspreekpunt voor de klant en medewerkers en zorgt ervoor dat zij van alle relevante informatie zijn voorzien. Daarnaast neem je een adviserende rol in. Jij bent in staat om de klant te adviseren over de invulling van openstaande diensten en denkt mee over lange termijn oplossingen.

Bekijk vacature

Commercieel Adviseur

Arnhem 32 uur Commercieel Adviseur Hbo, Wo

Collega’s zien ons vooral veel bellen, heen en weer dribbelen en druk gebaren. En soms dit alles tegelijk. Business is booming, en zo ook onze agenda’s. Daarom zoeken we een nieuwe Commercieel Adviseur die al bellend en gebarend met ons mee heen en weer dribbelt. Ben je geïnteresseerd? Lees dan vooral verder.

Bekijk vacature

Sales Consultant vacature

Arnhem 40 uur Sales Consultant Hbo, Wo

Jij gaat vol blijdschap op bezoek bij de klant die je net hebt binnen gehaald. Eindelijk mag je de persoon die je al zo vaak aan de telefoon hebt gehoord, ontmoeten. Door te luisteren naar de behoeften die de klant heeft benoemd, heb je al een paar kandidaten in gedachten die je kan matchen met de organisatie. Eenmaal terug op het kantoor in Arnhem ga je wat administratieve taken doen. Als een Sales Consultant hoort die taak er ook bij. Bekijk de vacature om verder te lezen.

Bekijk vacature