Onze
personeelsoplossing

Personeelsoplossing

Zorg & welzijn en onderwijs

Heeft uw organisatie ad hoc gekwalificeerde professionals nodig? Adhoc Zorgt is dé specialist in het ad hoc ontzorgen van uw personeelsvraagstukken. Wij hebben een groot netwerk aan professionals, waarmee we altijd op korte termijn de gepaste oplossing kunnen bieden voor uw organisatie. Wij bieden verschillende personeelsoplossingen in de zorg & welzijn en het onderwijs. Zoekt u een eenmalige oplossing of heeft u personeel voor een langere periode nodig? Wij bespreken samen met u de mogelijkheden.

Uitzenden

Heeft u tijdelijk personeel op uw afdeling nodig? Dan hebben wij een groot aanbod aan professionals in onze pool, die snel bij u ingepland kunnen worden. U doet de aanvraag en wij gaan op zoek naar de geschikte professional. Als u meer wilt weten over het uitzenden van personeel, of wat wij voor u kunnen betekenen, lees dan meer over het uitzenden van zorgpersoneel.

Detacheren

Detacheren is een goede oplossing wanneer u tijdelijk extra personeel nodig heeft. Bijvoorbeeld tijdens een periode van drukte, bij ziekte of bij zwangerschapsverlof. Met de detacheringsdienst van Adhoc Zorgt kunt u snel op- en afschalen met behoud van de kwaliteit voor cliënten. Bent u nieuwsgierig over deze personeelsoplossing? Lees dan meer over detacheren met Adhoc Zorgt.

Werving en selectie

Met de grote personeelstekorten in de zorg en het onderwijs is het lastig om openstaande vacatures in te vullen. Daarbij kost het werving- en selectie proces vaak veel tijd. Tijd die u niet altijd heeft. Adhoc Zorgt kan de werving en selectie van zorg- en onderwijsprofessionals van u overnemen. Lees meer over onze werving en selectie van zorgpersoneel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze personeelsoplossingen of wilt u eens in gesprek gaan met ons over de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en onze Relatiebeheerders nemen zo snel mogelijk contact met u op!