Waarom Adhoc Zorgt

Help mee

Ontzorgen

Bij Adhoc Zorgt willen we graag de werkdruk in de zorg & welzijn en het onderwijs verlagen. Hier hebben we jou voor nodig! Met vacatures van begeleider tot verpleegkundige en van helpende tot onderwijsassistent zit er altijd een mooie baan voor jou tussen. Help jij ons mee in onze missie om de zorg & welzijn en het onderwijs te ‘ontzorgen’? Werken bij Adhoc Zorgt brengt vele voordelen met zich mee. Lees hieronder waarom je in de zorg moet werken via Adhoc Zorgt.

1. Bepaal je eigen werkweek

Je hebt erg veel vrijheid in je eigen werktijden. Met onze app kun je eenvoudig je beschikbaarheid aangeven en bepaal jij wanneer je werkt. Heb je het dus een keer druk met school, moet je je kinderen ophalen of wil je een vakantie inplannen? Jij geeft aan wat voor jou werkt. Hierdoor heb je geen verlofstress en kun je je tijd flexibel inplannen.

2. Trainingen

Adhoc Zorgt hecht veel waarde aan ontwikkeling. Daarom hebben wij onze eigen Adhoc Zorgt Academy. Ben je bijvoorbeeld een begeleider, maar kun je nog niet met tilliften werken? Dan bieden wij een training waarin je dat kunt leren. Al onze trainingen en cursussen worden door gediplomeerde docenten gegeven. Je wordt daarnaast gekoppeld aan een Adhoc Zorgt opleidingscoördinator die je tijdens en na de cursus zal begeleiden. Wil je meer informatie? Lees dan meer over de Adhoc Zorgt Academy en de trainingen die we aanbieden.

3. Doe ervaring op bij veel soorten opdrachtgevers

Als je werkt voor Adhoc Zorgt, kan je aan de slag bij allerlei soorten opdrachtgevers. Adhoc Zorgt heeft namelijk functies in de ouderenzorg, verslavingszorg, GGZ, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ziekenhuizen en in het onderwijs.

Als Adhoc Zorgt professional kan jij zelf aangeven waar je voorkeuren liggen. Maar je kan er juist ook voor kiezen om bij verschillende opdrachtgevers te gaan werken. Zo doe je enorm veel kennis op die je in de loop van je carrière kunt gebruiken. Hierdoor versterk je ook je positie op de arbeidsmarkt, omdat het waardevol is om bij verschillende organisaties gezien te hebben hoe het er daar aan toe gaat.

Wil jij werken in de zorg?

Meld je aan via de knop hieronder en wij nemen binnen een week contact met jou op.

AANMELDEN