Verslavingsarts FACT

Apeldoorn en omgeving Parttime en Fulltime, Zzp Wo

Vacature

Verslavingsarts FACT

Ben jij de dynamische en veelzijdige verslavingsarts die we zoeken?

Wil jij een baan vol dynamiek en afwisseling? Als verslavingsarts binnen ons FACT-team werk je in een omgeving waar geen dag hetzelfde is

Over de functie

Als verslavingsarts betekent je werk dynamiek en afwisseling. Geen dag is hetzelfde: intakegesprekken, vervolgconsulten, crisisinterventies en consultatie voor andere disciplines, deelname aan vakgroepoverleg en multidisciplinair overleg. Je behandelt cliënten met somatisch lijden, dubbele diagnoses en (psychiatrische) co-morbiditeit. Je krijgt te maken met een grote diversiteit aan middelen, opleidingsniveau, leeftijd en culturele achtergrond. Iedereen heeft een eigen verhaal, en je krijgt de tijd om daarnaar op zoek te gaan.

Jouw werkzaamheden

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team bestaande uit onder andere een psychiater, sociotherapeuten en een psycholoog. Je beoefent je vak in de volle breedte en legt persoonlijke accenten, bijvoorbeeld door supervisie, mentorschap, specialistisch onderzoek of onderwijs. Je levert belangrijke input voor ons behandelbeleid en verdere profilering richting management is mogelijk. Collegiaal overleg met een goed bereikbare geneesheer-directeur is altijd mogelijk.

Het team

Het FACT-team bestaat uit 10 mensen van verschillende disciplines, waaronder een GZ-psycholoog, basispsycholoog, behandelaren en een psychiater. Het is een hecht en divers team waarin iedereen zichzelf kan zijn en zijn eigen persoonlijkheid heeft. Humor is erg belangrijk; er wordt zelden niet gelachen. Het team is laagdrempelig, down to earth en volop in beweging. Omdat er nog veel werk te doen is, krijg je de kans om de zorg verder te verbeteren en nieuwe dingen op te pakken. Een enthousiast, gemotiveerd persoon met goede ideeën kunnen we goed gebruiken.

Ben jij de verslavingsarts die wij zoeken? Reageer dan snel en maak het verschil.

Wat vragen we:

  • Je beschikt over een opleiding tot verslavingsarts met BIG-registratie en AGB-registratie
  • Je hebt kennis van en/of affiniteit met het behandel- en zorgaanbod van mensen met zeer complexe problematiek waarbij je gebruikt maakt van richtlijnen vanuit diverse medische specialismen.
  • Je bent niet snel van je stuk te brengen
  • Staat niet stil in je ontwikkeling en zet deze in voor continue verbetering van de zorg en samenwerking
  • Je kunt bij indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) verstrekken
  • Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs

Wat bieden we:

  • Een inspirerende werkomgeving waar we op kwalitatief hoog niveau integrale zorg bieden aan onze cliënten. Heel veel werkplezier in een prachtige omgeving met nieuwbouw
  • Ruimte in je werk voor groei als professional in een organisatie die er toe doet
  • Betrokkenheid van de opdrachtgever
  • Pensioenopbouw, reiskostenvergoeding en vakantiegeld
  • Een baan met een uitdagende doelgroep

Past deze baan bij jou?

Solliciteer direct

Sollicitatieprocedure

Online inschrijven

Online inschrijven

Telefonische intake

Telefonische intake

Gesprek op locatie/via Teams

Gesprek op locatie/via Teams

Contract ondertekenen

Contract ondertekenen