Trainingen in de zorg

Onze

Trainingen

Wij verzorgen doorlopend trainingen in de zorg. Na het volgen van de trainingen kun je aan het werk voor ouderenzorginstellingen, de gehandicaptenzorg en de GGZ. De scholing in de zorg is gericht op veel voorkomende handelingen en werkzaamheden. We werken samen met scholingsinstituten die op maat gemaakte trainingen verzorgen. Zo kunnen wij scholing bieden die gericht is op de behoeften van jou en de opdrachtgevers. Wanneer je bent aangemeld als zorgprofessional kun je in aanmerking komen voor een training.

De trainingen in de zorg zijn opgesplitst in 3 onderdelen:

1. Voorbereiding 

Vóór de praktijk dag maak je e-learning modules. Deze modules doorloop je thuis wanneer het jou uitkomt. De modules bestaan uit het besturen van theorie en het bekijken van afbeeldingen en filmpjes waar je vragen over beantwoordt. De e-learnings maak je in je eigen tempo. De eis is wel dat het af is voor de praktijk dag. Deze e-learnings sluiten aan op de Vilans-protocollen. Aan het einde van de e-learnings maak je een theoretisch examen. Heb je deze afgerond met een voldoende? Dan ben je helemaal klaar voor het volgende onderdeel van de zorg scholing.

2. Praktijk dag

Nu je genoeg theoretische kennis hebt, is het tijd voor de praktijk dag van de zorg scholing in het Skillslab. Dit is een goed uitgeruste oefenruimte voor het uitvoeren en ontwikkelen van vaardigheden. Tijdens de praktijk dag wordt de theorie nogmaals kort doorlopen. Je gaat vervolgens de verschillende handelingen oefenen. Je leert het namelijk veel sneller door het zelf te doen. De praktijkgerichte dag is met anderen die, net als jij, meer willen leren door middel van trainingen in de zorg.

3. Examinering 

Je hebt ondertussen de voorbereiding en de praktijk met een voldoende doorlopen, super! Nu is het tijd voor het laatste deel van de trainingen in de zorg. Na de laatste mogelijkheid om te oefenen in het skillslab, word je getoetst op de praktijkonderdelen. Heb jij een voldoende? Dan ontvang je jouw Adhoc Zorgt certificaat.

Een greep uit onze trainingen in de zorg
  • ADL en tiltechnieken
  • Medicatie cursus
  • Agressie regulatie training
  • BHV
  • Verpleegtechnische handelingen