Blunders, we maken ze allemaal weleens, in alle soorten en maten. Ook bij Adhoc Zorgt zijn wij hier zeker niet vreemd van. Al doen we nog zo ons best, ook wij zijn uiteindelijk maar mensen en begaan zo nu en dan een blunder. Benieuwd wat er zoal fout gaat op het Adhoc Zorgt HQ? We hebben de meeste voorkomende en grappige blunders voor je op een rijtje gezet:

 

 1. Een mail versturen naar de verkeerde persoon
  Bijna iedereen die voor zijn werk met enig regelmaat een mail verstuurt, zal deze fout herkennen. Je denkt even snel een mail te beantwoorden, klikt op verzenden en dan.. Oeps.. Je hebt de mail waarin je net iets teveel gevoelige informatie deelt niet alleen naar je manager verstuurd, maar op reply all geklikt.
 2. De naam van die ene collega die je maar niet kunt onthouden
  Het is inmiddels drie maanden geleden sinds collega x in dienst kwam, maar zijn/haar naam wil maar niet in je geheugen blijven hangen. Het ongemakkelijke gevolg hiervan is dat je na de zevende keer opnieuw: ‘Wat was je naam nou ook alweer?’ te hebben gevraagd, je de desbetreffende collega maar aanspreekt met ‘Ehm mag ik even wat vragen?’. Wat een opluchting wanneer je eindelijk een andere collega de desbetreffende persoon bij zijn/haar daadwerkelijke naam hoort noemen.
 3. Wegdutten tijdens een vergadering
  Het overkomt ons allemaal weleens, maar heel professioneel is het niet. Hoe hard je ook je best doet om je aandacht erbij te houden, het enige waar jij aan kunt denken is de spannende Netflix serie waar je na thuiskomst direct weer mee verder gaat. Je begint bijna te denken dat zo’n vergadering een heerlijk moment is om even bij te komen, tot je manager je plots ruw uit je dagdroom opwekt met de vraag wat jou mening hier eigenlijk over is. Lichtelijk betrapt stamel je dat je het er helemaal mee eens bent. Oeps, toch maar even bij de les proberen te blijven.
 4. Koffie knoeien
  Ondanks je jarenlange ervaring in de horeca, krijg je het voor elkaar om precies tijdens die belangrijke meeting een volle kop koffie over het witte overhemd van de persoon tegenover je te gooien. Je verontschuldigd je wel tien keer en ondanks dat de persoon aan de andere kant van de tafel je geruststellend zegt dat het niet erg is, zou je het liefst door een luikje in de grond willen zakken.
 5. Eten tussen je tanden
  Vol zelfvertrouwen ga je van start met je presentatie, tot je je collega rechts achterin wel heel druk naar je ziet gebaren. Je begint je af te vragen wat er aan de hand is. Zit je lippenstift soms niet meer op z’n plek? Lichtelijk uit je verhaal probeer je jezelf te hervatten, terwijl je uit man en macht probeert om in de weerspiegeling van het raam en glimp van je gezicht op te vangen. Helaas zonder succes. Wanneer je na afloop van de presentatie in de spiegel kijkt, zie je tot je grote schaamte dat er een stuk spinazie van de lunch tussen je voortanden is blijven kleven..